Projectsourcing

De oplossing voor tijdelijke capaciteitsproblemen in de verzekeringssector

Projectsouring in de verzekeringssector via Amedes

Onze divisie Amedes is gespecialiseerd in projectsourcing in de verzekeringssector en biedt oplossingen voor tijdelijke onderbezetting van personeel bij onze klanten. U kunt kiezen voor een consultant van Amedes of voor een freelancer.

 Amedes consultants

We zetten onze consultants in ter vervanging van een ziekte, zwangerschap, ouderschapsverlof, (onverwachte) uitdiensttredingen, enz. Ze hebben een uiteenlopend profiel - van junior en medior tot senior en expert – en zijn thuis in de verschillende takken binnen Life en Non-Life (BOAR): productie, schade, project management, testing en analyse, coaching en opleiding, … Op die manier verliest u geen tijd en geld aan opleidings- en inwerktrajecten en profiteert u direct van hun inzet. Bij Amedes selecteren we onze consultants zorgvuldig. Ze dragen passie, plezier en prestige hoog in het vaandel. Dankzij permanente vorming zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de verzekeringssector, en garanderen wij u de juiste persoon voor uw opdracht of project.

Freelancers

Naast onze eigen verzekeringsspecialisten, beschikken we over een ruim netwerk van freelancers. Zij zijn de ideale oplossing als u op zoek bent naar specialisten voor een tijdelijk project zonder dat u daarvoor vaste medewerkers moet aannemen. Onze Interim Managers zijn hoogopgeleide vakmensen die voor de vrijheid en flexibiliteit hebben gekozen van het zelfstandig ondernemerschap, maar die zich gesteund willen voelen door het netwerk en de know-how van de professionele organisatie die Amedes is.

U kan een beroep op hen doen voor het oplossen van (tijdelijke) capaciteitsproblemen, het doorvoeren van bezuinigingstrajecten, organisatorische veranderingsprocessen, enz. Wij verzorgen de volledige bemiddeling van specialisten, bieden advies en begeleiden het project. Vanuit onze ruime vijver van ervaren krachten leveren wij u altijd de meest geschikte persoon voor uw organisatie en wensen.

Wenst u meer informatie over projectsourcing?

Contacteer ons

DEKRA Belgium NV - Afd. Amedes

Steenweg 3

3540 Herk-de-Stad

+32.78.35.36.36
separator