DEKRA Expert Services

DEKRA Expert Services

DEKRA Expert Services is een onafhankelijke expertiseorganisatie. Wij regelen alle mogelijke schadegevallen in alle bestaande verzekeringstakken.

Wij werken voornamelijk voor verzekeraars en alle Belgische verzekeringsmaatschappijen behoren tot onze opdrachtgevers. Samen met hen streven we naar een hechte samenwerking en partnership om tot de beste resultaten te komen.

In alles wat we doen staan de opdrachtgever en eindklant centraal. Ons totale werkproces is erop gericht om samen met de schadelijder tot een snelle, objectieve en correcte schaderegeling te komen waarin al de betrokken partijen zich kunnen vinden.

DEKRA Expert Services levert met al zijn oplossingen volledige landelijke dekking aan en biedt het meest complete dienstenpakket aan op de Belgische markt. 

DEKRA Expert Services is ingedeeld in 4 afdelingen: DEKRA Automotive, DEKRA BOAR, DEKRA Investigations en groep Fimmers.

DEKRA Automotive
DEKRA Automotive is een landelijk werkend en onafhankelijk auto-expertisebureau. Met meer dan 120.000 voertuigexpertises per jaar zijn we de Belgische marktleider.

DEKRA BOAR
DEKRA BOAR is een onafhankelijk expertisebureau in Brand, Ongeval en Andere Risico's.

DEKRA Investigations
Het onderzoeken van de toedracht of oorzaak van een schade is de kernactiviteit van deze afdeling.

Groep Fimmers
Groep Fimmers is de gespecialiseerde afdeling voor BOAR claims binnen DEKRA Belgium. Deze divisie legt zich toe op het kwalitatief afhandelen van grote en complexe schadedossiers.