Maatregelen coronavirus (COVID-19)

Beste partner,

Sinds januari volgen wij als DEKRA zowel op groepsniveau als lokaal nauwgezet de evoluties inzake COVID-19. Een interne werkgroep, bestaande uit directie en de preventieadviseur, komt op reguliere basis samen om de nodige maatregelen te nemen ter bescherming van de gezondheid en ten einde de continuïteit van onze dienstverlening te garanderen.

Vanaf 1 November zal DEKRA genoodzaakt zijn de verkoop van Duitse Milieustickers tijdelijk stop te zetten.

Met uitzondering van Gent en Zaventem zullen de DEKRA Drive-ins eveneens tijdelijk gesloten worden.

Deze maatregelen passen in het kader van de maatregelen van de federale overheid en gelden zolang niet-essentiële winkels gesloten dienen te zijn.

Experten, inspecteurs en consultants blijven indien mogelijk op locatie gaan. Uiteraard doen we dit enkel als dit op een veilige manier kan voor onze medewerkers, onze klanten en onze partners. Onze medewerkers kunnen zo in veilige omstandigheden werken, en we garanderen aan onze partners de best mogelijke dienstverlening in veilige omstandigheden.

Digitale tools zoals i2i en de virtuele drive-in blijven zorgen voor de continuïteit die u als partner sinds het begin van de crisis van ons mocht ervaren.

We danken u voor uw vertrouwen en trachten u om ook tijdens deze uitdagende tijden de best mogelijke dienstverlening te bieden.