Uw browser is verouderd.

DEKRA neemt Industrial Safety Group B.V. in Rotterdam over

DEKRA breidt zijn industriële tak in de Benelux uit

31. jul 2018

Internationale expertenorganisatie DEKRA breidt zijn industriële portfolio in de Benelux uit. DEKRA neemt de Industrial Safety Group B.V. met hoofdzetel in Hoogvliet, Rotterdam over. Dat adviesbureau is gespecialiseerd in veiligheidscoördinatie, gezondheid op het werk en veiligheidsadvies en -ondersteuning in alle sectoren.

De Industrial Safety Group, die bestaat uit Arbo Support en Industrial Safety Belgium, is actief in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf is marktleider in de sectoren consultancy, ondersteuning en training voor procesindustrieën als olie & gas, petrochemie, chemie, energie, farmaceutica en voedingsindustrieën, en voor infrastructuurprojecten. Er werken zo’n 100 ervaren specialisten op het vlak van veiligheid op het werk, gezondheid, preventie, coördinatie, brandveiligheid en gevaarlijke stoffen. Zij ondersteunen tal van bekende internationale bedrijven bij hun bouw- en montageprojecten, veranderingsprocessen, inspectiestilstanden en infrastructuurprojecten.

“De Industrial Safety Group past perfect in ons portfolio en vormt een uitstekend strategisch platform voor de verdere uitbreiding van ons dienstenaanbod voor internationale klanten”, aldus Lothar Weihofen, hoofd van de wereldwijde business unit DEKRA Insight (Consulting). “Het bedrijf zal de regionale aanwezigheid tussen onze interne markten in Frankrijk en Duitsland versterken. Daarnaast krijgen we er kostbare ervaring op het vlak van veiligheid bij in situaties waarbij bedrijven hun installaties stilleggen voor inspecties en controles. Expertenorganisatie DEKRA bundelt zijn globale consultingactiviteiten voor alles wat milieuaangelegenheden, gezondheid op het werk en veiligheid en beveiliging aangaat in de strategische business unit DEKRA Insight (Consulting). Experts die actief zijn op het vlak van Organisatorische Veiligheid & Betrouwbaarheid en Veiligheid van Processen staan bedrijven uit alle sectoren wereldwijd bij met veiligheidsanalyses en -diagnoses, consulting en trainingen.

Contact

Tilman Vögele-Ebering

separator
+49.711.7861-2122
separator
separator

Fax +49.711.7861-742122

Terug naar overzicht