Waardebepaling 2e handsvoertuigen en oldtimers

Bepaal de staat en waarde van uw tweedehandsvoertuig, young- en oldtimer

DEKRA Expert in overall inspecteert blauw-groene oldtimer

Wenst u deskundig advies bij de aan- of verkoop van een tweedehandswagen of bezit u een old- of youngtimer die u op de weg wil brengen? Dan kan u gerust een beroep doen op DEKRA, een onafhankelijk en erkend expertisebureau met jarenlange ervaring. Onze experten schatten uw voertuig op zijn juiste waarde. Zo vermijdt u discussies over de staat en waarde van uw voertuig in geval van latere schade.

Tweedehandsvoertuigen

Onze experten voeren een visuele en technische controle uit van uw tweedehandsvoertuig of maken een staat van bevinding op. Op basis van kilometertelling, looptijd en huidige marktgegevens doen onze experten een uitspraak over de huidige en de toekomstige restwaarde van het voertuig. Wij doen dit voor elk merk, model of type. Op die manier kunnen we u en uw verzekeraar adviseren in het kader van een verzekeringspolis of u helpen bij de verkoop van een wagen.

 Young- en oldtimers

Bij de waardebepaling van oldtimers doen onze experten altijd een uitgebreide visuele controle van het voertuig. Ze controleren de boorddocumenten en alle door de eigenaar voorgelegde stukken m.b.t. de historiek van het voertuig, onderhoud, herstellingen en restauratie van een voertuig. Een uitgebreide technische controle hoort hier ook bij. Indien mogelijk, wordt de wagen op een hefbrug gezet en wordt een testrit uitgevoerd. Op basis van de verzamelde gegevens en rekening houdend met de marktgegevens bepalen onze experten de huidige waarde van het voertuig.

Wenst u een conditierapportage en/of waardebepaling?

Vind uw DEKRA centrum