Technology & Innovation/Mendix Developer - Gent

Shared Services IT

DEKRA ziet dat de wereld om haar heen zich steeds sneller ontwikkelt, en wil in deze wereld voorop blijven lopen. Daarom investeren wij de komende jaren sterk in onze digitale transformatie alsook in mensen die ons willen helpen met de realisatie ervan.

Binnen deze afdeling zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega.

Herken jij jezelf in onderstaande omschrijving, solliciteer dan snel.

Profiel:

  • Wij zoeken mensen die oprechte interesse hebben in technologie en innovatie.
  • Je moet een goed analytisch vermogen hebben. Je bent in staat om snel tot de kern van de zaak te komen.
  • je kunt goed luisteren zodat je begrijpt wat een klant wil en weet dit te vertalen naar oplossingen. Je voelt je vrij om vragen te stellen omdat je wilt leren.
  • Je denkt actief mee rond het komen tot oplossingen.
  • Je bent een teamspeler maar je kan ook perfect zelfstandig werken. Je kunt communiceren met andere teamleden en bent positief kritisch naar jezelf en anderen toe.

Verantwoordelijkheden:

  • Als jij liever echte applicaties ontwikkelt dan spreadsheets of PowerPoint presentaties, je een scherpe geest hebt, er van geniet om je in technologie te verdiepen en plezier hebt om vernuftige oplossingen te bedenken en te implementeren, dan willen we je graag leren kennen
  • Als nieuwe collega start je binnen ons DEKRA Belgium Young Potential – Technology & Innovation programma. Binnen dit programma bieden we je de kansen om je software én business skills te ontwikkelen. Je krijgt van ons verschillende opleidingen en je wordt ondersteund door een coach. Concreet zal je meewerken aan de analyse en implementatie van onze Core Enterprise oplossingen. Na afloop van het programma zal je een belangrijke rol spelen in het verdere beheer en ontwikkeling van de toepassingen binnen de organisatie.
  • Je zal innovatieve applicaties ontwikkelen met het Mendix Low Code platform

Wij bieden:

Een leuke werkomgeving met een dynamisch jong team dat deel uitmaakt van een internationale groep. DEKRA Belgium waardeert talent en beloont het ook.

Wij bieden jou een aantrekkelijk salaris op basis van je ervaring en competenties,

Daarnaast mag je rekenen op gerichte opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Solliciteer door je CV te versturen naar:

HR Belgium

separator