Verzekeringsspecialist / Consultant – diverse takken

DEKRA PEOPLE

DEKRA PEOPLE is reeds meer dan 20 jaar expert in het oplossen van capaciteitsproblemen bij klanten in de Verzekeringssector. Als je houdt van afwisseling maar toch kiest voor een vast contract met tal van extralegale voordelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Terwijl wij garant staan voor een kwalitatieve aanpak, bouw jij je expertise en je netwerk in de verzekeringssector snel verder uit!

Wij detacheren onze eigen medewerkers op tijdelijke basis en/of zoeken geschikte profielen voor aanwerving bij verschillende verzekeringsmaatschappijen, makelaars, leasingmaatschappijen. Van dossierbeheer tot accountmanagement, van schaderegelaar auto tot letselschadespecialist, onze medewerkers en/of kandidaten zijn op diverse fronten inzetbaar. Onze opdrachtgevers bevinden zich in gans Belgie met in hoofdzaak Brussel en Antwerpen als vestigingsplaats.

Verantwoordelijkheden:

  • Actueel zijn we op zoek naar een aantal nieuwe collega’s die opteren voor een uitdagende job binnen de verzekeringswereld! We zijn op zoek naar verzekeringsspecialisten met verschillende specialisaties waarbij je tewerkgesteld wordt in diverse operationele processen en activiteiten in de verzekeringswereld. Jouw inzet helpt onze klanten bij het oplossen van tijdelijke capaciteitsproblemen. Hierdoor vervul je steeds wisselende opdrachten bij dezelfde of verschillende klanten. De opdrachten die jij bij een zelfde opdrachtgever doet, lopen uiteen van een maand tot meerdere maanden. Bij ons aan boord groeit je kennis zienderogen, je werkt aan de uitbreiding van je professioneel netwerk en leert omgaan met diverse organisatiestructuren.

Profiel:

  • Je bent in het bezit van een diploma financiën en verzekeringen, rechtspraktijk, handelswetenschappen of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Enkele jaren ervaring in de verzekeringssector is een absolute must
  • Je bent flexibel en bereid om in uiteenlopende opdrachten te werken op uiteenlopende locaties
  • Je houdt van afwisseling en bent gericht op persoonlijke groei
  • Je bent een vlotte communicator
  • Je kan vlot overweg met MS Office
  • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands of het Frans met een goede kennis van de andere landstaal
  • Je bent klantgericht, dat wil zeggen je beseft dat onze klanten onze lifeline zijn!

Wij bieden:

Leerrijke projecten in de verzekeringssector

Contract van onbepaalde duur

Afwisseling in jouw job

Optimale begeleiding

Opleidingstraject op maat

Hospitalisatie- en groepsverzekering

Bedrijfswagen met tankkaart

Leuke momenten met je collega's