Waardebepaling speciale objecten

Unieke service voor speciale objecten

Placeholder

Waardevolle objecten zoals kunst, tapijten of antiek staan bloot aan heel wat verschillende risico’s. Ook voor speciale objecten bent u, ongeacht de schadeoorzaak of polissoort, bij DEKRA aan het juiste adres. Geen object is te uniek, geen collectie te waardevol: van beeldende kunst en designmeubilair tot sieraden, horloges, wijncollecties, pleziervaartuigen of klassieke wagens.

  • Wijncollecties: DEKRA heeft jaren ervaring met het schatten van wijncollecties en het opmaken van accurate plaatsbeschrijvingen van particuliere of professionele wijnkelders. Vertrouw op onze gerichte expertise in uw branche en een adequate waardering van uw goederen.
  • Pleziervaartuigen: Naast schadebegroting en expertises geven we u ook advies bij de aankoop van uw pleziervaartuig. Dit deskundige advies baseren we op een grondige technische controle van de romp, de motoren of bestaging.
  • Kunst, antiek en verzamelingen: De gespecialiseerde experts in ons netwerk zijn thuis in de kunst- en antiekwereld. Reken op een oplossing op maat voor risicobeheersing of schadebehandeling van particuliere of professionele kunstcollecties, luxe-inboedels of verzamelingen.
  • Oldtimers: DEKRA kan u ook helpen voor de waardebepaling van oldtimers. Bezit u een classic car die u op de weg wil brengen? Onze experts schatten uw oldtimer op zijn juiste waarde en vermijden zo discussies over de waarde van uw wagen in geval van een ongeval.

U wenst een waardebepaling van een speciaal object?

Contacteer ons

DEKRA Belgium NV - Afd. Non-Automotive Expertise

Port Arthurlaan 16

9000 Gent

+32.9.255.58.20
separator