Conditierapportage en waardebepaling

Bepalen van de huidige of toekomstige waarde van voertuigen of vloten

Wenst u de staat en waarde te kennen van uw voertuig of tweedehandsvoertuig? Of wenst u een taxatie van voertuigen uit een vloot? Dan kunt u een beroep doen op onze ervaring en deskundigheid. Onze expert bepaalt de waarde van de auto aan de hand van reële en huidige marktgegevens. Op basis van de kilometerstand en exclusiviteit kunnen we voor elk merk, model en type de huidige en verwachte restwaarde bepalen. Vervolgens brengen we elke lakschade, deuken of oneffenheden in kaart en stellen we een verslag op. Wij adviseren op basis daarvan verzekeraars en vlooteigenaren omtrent de te verzekeren waarde.
  • Wij helpen u met een waardebepaling van een individuele auto tot een heel wagenpark.
  • Onze experten kunnen uw klanten adviseren bij een overname van een auto: van bedrijfswagen naar privé of omgekeerd.
  • Wij bieden uw klanten deskundig advies bij de aan- of verkoop van een tweedehandswagen, 'classic car’, young- en oldtimer.
  • Wij hebben een landelijke dekking. Onze baanexperten kunnen taxaties uitvoeren bij de klant, bij vlooteigenaren en dit in alle Belgische provincies. Uw klant kan ook zonder afspraak naar ons komen in één van onze zes vestigingen in België.
  • Uw klanten kunnen bij ons aankloppen voor de verkoop van een beschadigd voertuig of een wrak. Onze experts geven altijd een onafhankelijk advies over de staat en waarde.
  • Voor wrakken en totaalverlies beschikken we over een gespecialiseerd team. Wij ontzorgen de schadelijder door hem te begeleiden. Zo laten we het proces zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk verlopen. Wij kunnen ook de opvolging van de verkoop van het wrak verzorgen. Hiermee helpen we verzekeraars hun klanttevredenheid te verhogen.
U wenst een conditierapportage en/of waardebepaling?
Contacteer uw DEKRA-expert
Contacteer ons
DEKRA Belgium NV - Afd. Automotive Expertise

Port Arthurlaan 16

9000 Gent