9 december 2021: Dag van de Vrachtwagenchauffeur!

09 dec 2021 Training / Nieuws

Maak kans op een opleidingsdag rond preventief rijden ( Code 95 )

Naar aanleiding van de Dag van de Vrachtwagenchauffeur geeft DEKRA Belgium een gratis opleidingsdag weg rond preventief rijden voor 6 deelnemers ter waarde van € 2150. Deelnemen is simpel, de ervaring onbetaalbaar! Ontdek snel hoe u kan deelnemen.

Naast einde contract inspecties en schade expertises op vrachtwagens en ander zwaar rollend materieel, biedt DEKRA Belgium samen met ERS-Academy verschillende ondersteunende veiligheids-, logistieke en Code 95 opleidingen aan. Als bedanking naar de vrachtwagenchauffeurs geven we dan ook graag samen met ERS-Academy een gratis opleidingsdag weg ter waarde van € 2150 voor 6 deelnemers rond preventief rijden. De winnaar mag in 2022 met zijn eigen vrachtwagen de opleidingsdag volgen op het grootste gespecialiseerd verkeersveiligheidsterrein voor vrachtwagens in België.
De praktische opleidingsdag preventief rijden op onze rijvaardigheidspiste wordt mee in rekening genomen voor de verplichte 5- jaarlijkse nascholing van 35 uren en recht gevend op 7 kredietpunten.
Hoe deelnemen?
Klik HIER om deel te nemen aan de wedstrijd. De wedstrijd loopt tot en met donderdag 16 december 2021, 18 uur. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld op maandag 20 december 2021.
Veel succes!