Industrial Safety

Project Support

Bent u als opdrachtgever of uitvoerend aannemer op zoek naar support bij een project? Wilt u bijvoorbeeld ondersteuning bij nieuw- en herbouwprojecten of shut-downactiviteiten? Wij hebben veel expertise en ervaring op het gebied van projecten. Onze professionals zijn preventie-adviseurs en adviseren onze opdrachtgevers zowel op beleidsmatig als op operationeel niveau.
Wij verzorgen al sinds 1989 kwalitatieve en hoogwaardige advisering over een zo veilig mogelijk werkomgeving. Wij zijn uw project- en interimadviseur voor veilig werken in o.a. petrochemie, chemie, olie en gas, energie, bouw & infra en farma & voedselindustrie.
Altijd werk op maat
In een intakegesprek wordt vastgesteld wat uw wensen en eisen zijn. Wat is het gewenste deskundigheids- en ervaringsniveau en welke competenties zijn noodzakelijk om samen met u de afgesproken doelstellingen te behalen? Na het intakegesprek ontvangt u van ons één of meerdere CV’s van potentiële kandidaten. Op basis van uw oordeel en ons advies kunt u in een persoonlijk gesprek kennismaken met onze adviseurs. Tijdens dit kennismakingsgesprek is de persoonlijke klik met u minstens zo belangrijk als de inhoudelijke kennis van onze adviseur. Vanzelfsprekend zijn wij ISO 9001-, alsook VCA- gecertificeerd en kunnen u ondersteunen met:
  • HSE-managers
  • HSE-engineers
  • Safety supervisors
Neem vrijblijvend contact op
Energie
Energie

Energie

Voedselindustrie
Voedselindustrie

Voedselindustrie

Olie en Gas
Olie en Gas

Olie en Gas

Infrastructuur
Infrastructuur

Infrastructuur

Petrochemie
Petrochemie

Petrochemie

Chemie
Chemie

Chemie