Expertise en inspectie

Voertuigexpertises na ongeval, calamiteit of schade door derden

In samenspraak met de hersteller en in opdracht van de verzekerings-, leasingmaatschappij of makelaar, voeren wij expertises en inspecties uit voor alle voertuigtypes en dit na een ongeval, na schade door derden of schades veroorzaakt door calamiteiten, zoals bijvoorbeeld hagel of storm.
Waarom DEKRA?
  • Onze neutrale experten zijn alle conform de regelgeving ingeschreven bij het IAE en voeren expertises bij uw klant, bij diens hersteller en dit in alle Belgische provincies.
  • Uw klant kan op afspraak naar ons komen: wij bieden een drive-in-service aan in elk van onze zeven vestigingen in België.
  • Onze gespecialiseerde beeld-, baan- en totaalverlies teams, alsook Leasing Team, genieten permanente bijscholing. U kan steeds rekenen op de juiste kennis ter zake.
  • Dankzij onze IT tools (ACE en ACE-app) werken we efficient en gecoördineerd. Eén dispatching, één postbus, één front office en automatische creatie van dossiers,... zorgen ervoor dat we optimale doorlooptijden garanderen. Uw klant wordt snel geholpen.
  • In geval van calamiteiten of grote drukte, rekenen we op onze grootte om op een flexibele manier onze personeelsbezetting snel aan te passen aan uw behoeften.
Snelle en kostenbesparende afhandeling dankzij beeldexpertise
DEKRA zet sterk in op beeldexpertise. Hierdoor wordt de klant ontzorgd en bespaart de verzekeringsmaatschappij of leasingmaatschappij kosten. Al onze beeldexpertises worden altijd snel behandeld. Wij zijn verbonden met de Informex - en UBench -platformen.
U wenst meer te weten over onze expertisediensten?
Contacteer ons: Hieronder vindt u de gegevens van onze verschillende Drive-ins :
DEKRA Belgium NV - Afd. Automotive Expertise

Noorderlaan 101

2030 Antwerpen

DEKRA Belgium NV - Afd. Automotive Expertise

Port Arthurlaan 16

9000 Gent

DEKRA Belgium NV - Afd. Automotive Expertise

Steenweg 3

3540 Herk-de-Stad

DEKRA Belgium NV - Afd. Automotive Expertise

Meensesteenweg 356 C

8800 Roeselare

DEKRA Belgium NV - Afd. Automotive Expertise

Leuvensesteenweg 510 bus 4/30

1930 Zaventem

DEKRA Belgium SA - Div. Automotive Expertise

Avenue Georges Lemaître 54

6041 Gosselies

DEKRA Belgium SA - Div. Automotive Expertise

Parc Artisanal 11/13 Bâtiment 3

4671 Blegny